Direktlänk till inlägg 9 september 2009

Madame Siv 7.

Av Subban Svensson - 9 september 2009 15:50

Nu fick vi order om att lägga oss på golvet med stjärtarna/fittorna mot varandra men innan vi kom för nära med våra breda bakdelar stoppades varsin stor plugg in i våra stjärtar och efter detta en stor grov jättelång dildo med kukhuvud i båda ändarna och sedan fick vi hjälp med att flytta ihop så att våra stjärtar möttes.

I denna position spändes vi fast mot golvet och fick ballgag båda två och armarna fastbundna och uppdragna över huvudet där dom bands fast.

Som krona på verket avslutades det hela med elaka klämmor i bröstvårtorna som sattes ihop med kraftiga gummiband från klämmorna i mina vårtor till klämmorna i Carinas vårtor, drog som fan i stackars vårtorna och varje liten rörelse från någon av oss påverkade genast bröstvårtorna på den andra.

Master och Madame såg nöjda ut och sa att det var dags för slavinnorna att vila en liten stund före utfodringen och innan dom försvann upp mot trappan så tryckte Master på en fjärrkontroll och vi hoppade båda till av upptäckten att våra analpluggar började vibrera.

Vi låg där vi låg utan att kunna prata med varandra men ändå så nära och vibrationerna i stjärten i kombination med vår gemensamma löskuk gjorde att vi försökte röra fittorna mot varandra för att få till lite glädje av löskuken men varje liten rörelse straffade sig direkt i stackars bröstvårtorna som led under klämmorna.

Vi låg nog minst en timme och blev både svettiga och kåta och någon större vila kan man ju inte säga att det blev men till slut hörde vi steg i trappan och Madame med slaven i koppel och Master återvände.

Troligtvis hade dom tagit sig något ätbart mens vi låg där, vi släpptes loss med det undantaget att klämmorna som sammanband våra bröst fick sitta kvar vilket gjorde att det blev lite gymnastik för att få bort långa löskuken utan att pina vårtorna mera än nödvändigt, vi måste sett ut som ett par svettiga grisar som bökade runt med våra kroppsproblem men till slut kom vi upp till stående och då först plockades pluggarna ut.

Madame gav oss nu tillstånd att gå på toa men klämmorna fick inte röras så vi gick mycket försiktigt mot källartoaletten och fick krångla mycket med platsbytet och nog drog det mycket i vårtorna trots att vi var försiktiga men till slut var vi kissade och klara.

När vi kom ut igen fick vi order om att stå bredbent och när vi ställt oss så bredbent vi kunde fick vi order om att backa från varandra vilket naturligtvis gjorde att gummibanden spändes och våra vårtor drogs ut på ett ännu mera smärtsamt sätt, mera sa Madame och smiskade till stjärten på mig så jag hoppade till och Master hetsade Carina på samma sätt så under jävligt mycket smärta hängde nu våra pattar fritt svävande mot varann med vårtorna mycket utsträckta och fyllda av smärta.

Stå kvar så blev ordern och sedan skickade Madame in slaven mellan våra ben för att slicka rent från eventuellt kvarglömd kissdroppe, han slickade nog mera noga än han behövde den lilla bocken men till slut blev han kommenderad att krypa ut.

Nu ska vi tävla lite sa Madame!, nu vi ska se vems klämmor som släpper först!



 
 
Ingen bild

Monica

9 september 2009 16:32

Inte bara män som är kåta och gillar att läsa din sexiga blogg!
Finns säkert många kvinnor som inte vågar erkänna att de läser sexnoveller och dyl... Lycka till med skrivandet, följer intresserat!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Subban Svensson - 13 oktober 2022 13:36

Litet tips om hur man får snoppen att må bra och vara underbart mjuk och len. Fyll en liten skål/kopp med olivolja och blanda sedan i 1 tesked finamalen kanel och rör om, blir blandningen för torr så addera mera olja. Häng ner den lilla vännen i ...

Av Subban Svensson - 12 oktober 2022 10:53

Har inte skrivit något på evigheter men ändå har bloggen jättemånga besökare varje dag? Vilka är ni? Gamla besökare eller nya som hittat hit? Is på bilrutorna idag men solen skiner och i mitt solhörn är det varmt nog att ligga naken. Har förb...

Av Subban Svensson - 15 april 2019 16:34

Sol+värme = naken subba i solhörnet = våt och kåt av dom härliga solstrålarna! Hoppas sommaren blir solig och varm! ...

Av Subban Svensson - 16 april 2018 21:37

Tittar in på min gamla blogg och ser att jag har många besökare som fortfarande hänger kvar och besöker min blogg. Blir lite rörd över er tillgivenhet, vad söta ni är! Subban mår bra och är frisk och fortfarande mycket BBW vacker och blir bara kå...

Av Subban Svensson - 1 juni 2017 11:47

Besökte min gamla blogg som jag inte brytt mig i på år och dag och finner att den fortfarande har många besökare varje dag trots att jag inte tillför något nytt. Känner mig lite hedrad över att så många kåtbockar och kanske någon kvinna är inne och...

Presentation

Omröstning

Får en tant som jag vara så kåt, villig och troslös eller?
 Borde gå till doktor.
 Älskar kåta tanter.
 Perverst!
 Skäms tanten.

Fråga mig

75 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< September 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards